Yoggies hypoalergenní bezlepkové piškoty s hmyzím proteinem a kurkumou 150g
Kód: 9824Související produkty
Detailní popis produktu
Maso Potemníka moučného může být vhodné pro všechny psy, vč. těch s různými dietologickými nároky.
Piškoty Yoggies jsou vyrobené bez obilí, sóji, chemie, dochucovadel i cukrů a vašeho pejska potěší jak svou vůní, tak i tvrdostí. A proto si užije i jejich chroupání.
Vašeho pejska jistě potěší hypoalergenní, bezlepkové a originální piškoty pro psy s hmyzím proteinem a kurkumou.
Jsou vyráběny ručně ve vlastní kuchyni a zcela bez obilí, sóji, chemie, dochucovadel a cukru. Pejsek si zamiluje jejich přírodní vůni i chuť, zároveň si užije pocit z chroupání. Pamlsky jsou určeny jako doplňkové krmivo pro psy a je třeba, aby měl vždy pejsek k dispozici dostatek čerstvé vody.
Přednosti piškotů Yoggies:
- piškoty pro psy Yoggies jsou bezlepkové,
- obsahují málo obvyklé maso Potemníka moučného, které je vhodné pro všechny psy, vč. těch s různými dietologickými nároky,
- neobsahují pšenici, sóju ani kukuřici,
- bez přidaných cukrů a lákadel,
- neobsahují vedlejších rostlinné ani živočišné produkty,
- neobsahují chemické konzervační látky,
- jsou bez geneticky upravených složek (GMO),
- jsou pejsky výborně přijímány.
Složení: Pohanková mouka, sušený hmyzí protein (potemník moučný),vejce, voda
Analytické složky: Hrubý protein 8,8 %, Hrubá vláknina: 0,8 %, Hrubý tuk: 14,4 %, Hrubé popeloviny: 1,1 %
Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Pamlsky neobsahují konzervanty, proto by neměly být skladovány ve vlhku v kombinaci s teplem.
Denní dávkování: Podávejte jako pamlsek, nebo odměnu dle vlastního uvážení a velikosti psa. Pamlsky nenahrazují vyváženou potravu psa. Určeno jako doplněk potravy.
Pamlsky Yoggies neobsahují cukr, sůl, chemii, dochucovadla ani sóju. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé vody.
Pokud má váš pes potíže s nadváhou a podáváte větší množství pamlsků, či doplňků potravy, měli byste o to snížit množství krmné dávky běžného krmiva.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.